LİSANSÜSTÜ BAŞVURU YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Başarılı olan adayların Kesin Kayıt İşlemleri, 17 – 21 Eylül 2018 tarihleri arasında şahsen ya da noter onaylı vekaletname ile yapılacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, aynı anda birden fazla lisansüstü programa (tezsiz yüksek lisans hariç) kayıt yaptıramayacak ve devam edemeyeceklerinden, kesin kayıt tarihlerine kadar Enstitümüzü tercih etmeleri doğrultusunda diğer enstitülerde bulunan kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir.

Kesin kaydını yaptıran öğrenciler ders seçme işlemlerini 17 – 21 Eylül 2018 tarihleri arasında online olarak https://obs.usak.edu.tr adresinden yapacaklardır.

Yedek olarak kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler 21 Eylül 2018 tarihi 17:30 itibariyle Enstitümüz web sayfasında ilan edilecektir.

Yedek olarak kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt ve ders seçme işlemleri 24 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.

Kesin kayıt işlemlerinde fotokopileri istenilen belgelerin asıllarının gösterilmesi zorunludur. Kesin kayıt esnasında gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanların başvuruları iptal edilecek ve haklarında yasal işlem yapılacaktır.

Başvuru evraklarını kesin kayıt tarihleri içerisinde getirmeyen veya eksik getiren öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılıp yerlerine yedek aday(lar) çağrılacaktır.

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Sonuçları

Enerji ve Çevre Bilimleri (Disiplinlerarası)