Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi (FDB)

Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi (FDB) yayın hayatına başlamıştır. Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi, Uşak Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından yılda 2 kez (Aralık, Haziran) yayımlanacak olan uluslararası hakemli, açık kaynaklı ve ücretsiz bir akademik dergidir. Dergimizde fen ve doğa bilimleri alanlarında (Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Matematik Eğitimi, Fen Bilimleri Eğitimi, Yaban Hayatı ve Yönetimi, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Zootekni ve Bahçe Bitkileri) Türkçe ya da İngilizce yazılmış orijinal araştırma makalesi, editöre mektup, derleme ve teknik not türündeki bilimsel çalışmalar yayımlanacaktır.

Dergimize çalışma göndermek isterseniz, çalışmalarınızı online sistemimiz (http://yayinlar.usak.edu.tr/fdb) üzerinden gönderebilirsiniz. Lütfen detaylı bilgi için sitemizdeki yazım kurallarını inceleyiniz. Bütün sorularınız için bizimle fdb@usak.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Değerli katkılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

27 Ekim 2015