2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Enstitümüz Lisansüstü başvuru ön değerlendirme sonuçları aşağıda belirtilmiş olup sınava girmeye hak kazanan öğrenciler belirtilen tarih ve saatte sınav yerlerinde hazır olmaları gerekmektedir.

Ön değerlendirme, başvuruları sistem üzerinden onaylanan başvurular dikkate alınarak yapılmıştır. Reddedilen veya hatalı başvuru (öğrenci tarafından düzeltilmeyen) olarak bildirilen başvurular dikkate alınmamıştır.

Yazılı ve/veya Mülakat Sınavına girecek adayların, Online Başvuru Formu çıktısı ve Nüfus Cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Yazılı ve/veya Mülakat Sınavına girmeyen adaylar yerleştirme başarı sıralamasına dahil edilmeyecektir.

Yazılı ve/veya Mülakat Sınavları 04 Şubat 2020 tarihinde yapılacaktır. Yazılı ve/veya Mülakat Sınavı Yer ve Saatleri için tıklayınız.

Ön Değerlendirme Sonuçları

Deri Mühendisliği (Yüksek Lisans)

İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi (Yüksek Lisans ve Doktora)

İlköğretim Matematik Eğitimi (Yüksek Lisans)